Header Ads

Yeni

En İyi 10 Android Oyun


En İyi 10 Android Oyun

Günümüzde pc oyunları yerini büyük ölçüde Android oyunlara bırakmaya başladı bunun başlıca sebebi hemen herkeste telefon olması ve telefonların sürekli geliştirilerek en zorlu oyunları bile çalıştırabilir duruma gelmesi.Peki bunca Android oyun içinde en iyileri hangisi bunları sizin için derlemeye Çalıştık. Tabiki bunları seçerkede Oyunların İnternetsiz çalışabilmesini ve hiç sıkılmadan oynayabilecek olmanızı göz önünde bulundurduk.

1.Driving Scholl 2017
Driving Scholl 2017 Araba sürme simülatörleri arasında en iyisidir diyebilirim şöyle ki;
Driving School 2017, size birçok farklı arabayı sürmeyi öğretecek en yeni sürüş simülatörüdür. Driving School 2017'de şehirler, kırsal yollar, otoyollar, çöller, dağlar, vb. gibi harika ortam sunulmaktadır...
Debriyajlı manuel şanzıman kullanmayı öğrenebilir ve vites atabilir veya klasik otomatik vites kutusundan yararlanabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun sanal direksiyonu veya çok sayıda diğer kontrol seçeneğini kullanın. Bu bağlayıcı sürüş simülatörü ile yol kuralları hakkında daha fazla bilgi edinin.
Yeni yarış ve serbest sürüş çok oyunu modlarında arkadaşlarınızla oynayın.
Farklı sürüş koşullarıyla 80'den fazla seviye sizi bekliyor. Sürüş becerilerinizi gösterin, ehliyetinizi alın.

Özellikler
• 100'e yakın araç!
• 15'ten fazla ayrıntılı harita
• Düzgün ve gerçekçi araba kavrama
• Alınacak farklı ehliyetler, Araba, Otobüs, Kamyon
• 80'den fazla zorlayıcı seviye
• Serbest Sürüş modu
• Yeni Çok Oyuncu Modları: Yarış, Serbest Sürüş ve Bayrağı Yakala
• Ayrıntılı araç içleri
• Gerçekçi hasar sistemi
• Benzin istasyonlarında dolum ile Benzin Sistemi
• Debriyajlı Manuel Şanzıman
• Kırmalı direksiyon, tuşlar ve dokunmatik direksiyon
• Çevrimiçi Skor Tahtaları ve Başarılar
• Gerçek motor sesleri
• Farklı hava koşulları



2.Special Forces Group2
Bu oyun Conter strike benzeri bir oyundur.İsterseniz  Singleplayer (botlarla) isterseniz Multiplayer Online veya WiFi açarak yanınızdaki arkadaşlarınızla oynamanız mümkündür. 5 oyun modu (Klasik, Diriliş, Bayrağı Yakala, Zombie Modu, BombMode) bulunmaktadır.Oyunda  Özel Kuvvetler ekipleri ve terörist ekipleri olmak üzere iki seçenek vardır bunlardan herhangi bi gurubu seçerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.Takım başına 6 karakter ve oyunu oynayabileceğiniz 24 farklı Harita bulunmaktadır. Oyunda -7 Tabanca -3 av tüfeği -4 Makina tabancaları -12 Tüfekler -5 Keskin nişancı tüfeği -3 MachineGun -3 Bombalar -3 Kurşun geçirmez yelek bulunmaktadır oyun 8 farklı  Dil desteği de sağlamaktadır bunlar (Türkçe, İngilizce, Русский, Espanol, Deutsch, Francais, 日本人, 中国)



3.Glory of Generals 2
Bu oyun sizde bağımlılık yapacak eğer oyun başında saatler geçirmek istiyorsanız bu oyun tam size göre. En gelişmiş kara kuvvetleri, deniz kuvvetleri ve hava kuvvetleri birliklerinin 70 çeşidi üzerinde komutaya sahipsiniz. Her askeri birimin kendine özgü farklı yeteneklere sahiptir. Onları akıllıca kullanarak ve doğru stratejiler izleyerek  yenilmez olun. Birliklerinizi bileşenlerle değiştirin ve onarın. Onları savaş meydanının yenilmezi yapın.Her generalin benzersiz becerileri vardır. Onlardan  savaş meydanına  en  uygun  olanları özelliklerini göz önünde bulundurarak kullanın.Ayrıca oyunda farklı özelliklere sahip birçok Taktik kartıda  bulunmaktadır. Bu kartların mantıklı kullanımı tüm savaşa hâkim olmaya yardımcı olacaktır. Gerçek haritalar  ve çeşitli engeller (dağ, deniz, orman, vb) stratejileri etkileyecektir.
HARİTALAR VE MİSYONLAR】 ---------------------------------------------- -
 "Avrupa" "Afrika" "Orta Doğu" "Güney Amerika" "Kuzey Amerika" «Orta Asya» "Antarctica" "ALPHA-5" "EPSILON-11" A.D.1975 - 2032, 9 savaş bölgesi ve 87 askeri misyon deneyimini yaşayın.
【Mücadele modu】---------------------------------------------- -
 Komuta becerilerinizi kanıtlamak için 5 zorluk modu. 『Kurtarma』 『Savunma』 『Saldırı』 『Strike』 『Tedarik』



4.Buried town 2
Bilinmeyen bir veba virüsü yeryüzüne çıktığında, insanlığın en derin korkusu nihayet gerçekleşti. Çoğu insanın enfekte olduğu ve yürüyen ölü zombilere dönüştüğü halde yalnızca bireylerin az bir kısmı hayatta kaldı. Şimdi, bu zombi kıyametinde nasıl hayatta kalabilirsin? Son güne kadar hayatta kalabilir misin?

Veba virüsü savaş alanına iyice  yayıldığında ve zombilerin seviyeleri  yükseltildiğinde, hayatta kalma şansınızı ve silah arkadaşınızın seviyesinide yükseltmeniz gerekiyor.zombi  kıyametinin asla bitmediğini unutmayın. Enfeksiyon, açlık, yaralanma ve HP tüm bu savaşı etkileyebilir.Bu zombi hayatta kalma kıyamet oyununda, amacınız daha fazla silah, teçhizat , tesis, yiyecek bularak hayatta kalmaya çalışmaktır. Silah ve tesislerin iyileştirilmesi, veba virüsüyle birlikte enfekte zombi savaşlarında hayatta kalanlar için önemli bir stratejidir.
Veba virüsü bulaştıran zombilerle çevrili bir şehirde, birkaç konserve gıdayla yıkılmış barınağın içine saklanıyorsun. Savaş dünyasındaki zombilerle son gününe kadar savaşmaya ve kıyamet boyunca daha uzun süre hayatta kalmaya çalışmaya karar verdiniz. Barınaktan çıkıp materyalleri toplamaya, malzemeleri yağmalamaya, tedavileri araştırmaya, silah teçhizatı hazırlamaya, evinizi iyileştirme ve dünyadaki diğer kurbanlarla temasa geçmeye başlamış oluyorsunuz. Bununla birlikte, hikayeler açıldıkça, savaş alanında karşı karşıya olduğunuz tek tehditin zombi olmadığını ve düşündüğünüzden daha çok hayatta kalmakta zorlandığınızı ve bu macerayla yüzleşmeniz gerektiğini fark ettiniz.


5. Drone Shadow Strike
Eğer gerçek bir SİHA (silahlı insansız hava aracı) deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyun tam size göre
 Drone Shadow Strike, strateji, hızlı tempolu muharebe ve gerçek eylemin bağımlılık yaratan bir karışımını sunan en epik askeri savaş oyunudur! Dünyanın en iyi SİHA'larını silah cephaneliğiyle çalıştırın ve bomba yağdırın! Gizli hava savaşının kalbinde, gerçek dünyadan ilham alan çekici ortamlar ve orijinal FLIR (İleri bakan Kızılötesi) kamera ile oyun, sizi bu özel araçların sıcak koltuğuna götürür. Parmaklarınızın ucuyla, devletin düşmanlarını yok etmek  için ultra yüksek teknoloji ekipmanı, strateji ve becerileri ve üstün ateş gücünü kullanarak bir dizi gizli görevi yerine getirin.Düşman ateşinden kaçının ve sizi dışarı çıkarmadan üslerine baskın yapın.
 Özellikler:
• Prototiplerden resmi hizmet içi uçaklara kadar 8 farklı SİHA
 • Savunma, Hayatta Kalma veya Eskort,34 misyon.
 • Toplar,Güdümlü Füzeler, Roket ve Bombalar.
 • Hava sahası, nükleer silahlar ve daha fazlasıyla savaş alanına hakim ol!
 • Basit ve kolay sezgisel dokunmatik kontroller, savaşı sadece parmak ucuyla komuta edin!
• Dost Asker kuvvetleri ile birlikte savaşın. Aşırı gözlem sağlayın ve her ne pahasına olursa olsun koruyun!
• Bir Airman Basic olarak başlayın ve Master General olarak komutayı tamamlayın.


6.Kamyon Sümülatörü off-road
Eğer zorlu yollarda araç kullanmayı seviyorsanız gelmiş geçmiş en gerçekçi off-road mobil kamyon oyunu bu oyundur diyebilirim
Daha önce hiç çamura sıkışıp kaldı mı? Şimdi kalacaksın!
Eğer gerçekten bir kamyon şöförü olmak istiyorsanız ancak hayat size müsade etmiyorsa bu oyun ile gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Oyun özellikleri:
>Gerçekçi bir fizik
>Ayrıntılı çevre
>Çamur, nehir, halat gibi fizikler
>Tüm cihazları destekleyen otomatik grafik optimizesi, bu oyunu oynamak için ille pahalı cihazlara ihtiyacınız yok
>Cihazınız kapasitesine göre düşük, orta, yüksek ya da ultra seçeneklerinden birini kullanacaktır


7.Rover Builder
Bu oyunda amaç çeşitli uzay zemininde ilerleyecek uzay aracını tasarlamaktır.Kısaca anlatacak olursak;
Geziciler tasarlayın ve inşa edin ve Marvin'e Ay, Mars ve diğer gezegenler üzerindeki zorlu görevleri tamamlamasına yardımcı olun. Kraterleri çaprazlayın, kayalardan çıkın ve güvenli, ekonomik ve hızlı bir şekilde rozet toplayın. Her gezegenin farklı koşulları vardır ve dolaştırıcının o gezegene adapte olması gerekir. Şimdiye kadar bir uzay mühendisi veya gezici inşaatçı olmayı hayal ettiyseniz, bu sizin fırsatınız! Alüminyum ve yaylar kullanarak gezginler inşa edebilirsiniz, ancak kalitenin genellikle para anlamına geldiğini unutmayın. Motorlu ağır olanlar ve motorlu olmayan daha ucuz olanları da kullanabilirsiniz. Gezegen 4'te roketler de kullanabilirsiniz. Göreviniz için gezgininizi ayarlamanın sınırsız sayıda yolu vardır. Gezgininizin ne kadar iyi performans gösterdiğine bağlı olarak her seviye için 1 ila 4 rozet kazanabilirsiniz. Farklı rozetler aynı seviyedeki farklı rota oyuncuları tarafından elde edilebilir. Yeterli rozetiniz olduğunda yeni gezegenlerin kilidi açılır. Bir Rover Oluşturucu olun ve Marvin ile maceranızın tadını çıkarın!


8 . Farming Simulator '14
Eğer gerçek bir çiftçilik deneyimi yaşamak istiyorsanız Tarımsal kariyerinizi Tarım Simülatörü 14'de cep telefonunuzda Veya tabletinizde  başlatın! Tarlaları ekin, inekleri sağın, ürünlerinizi hasat edin ve bunları yaparkende gerçek tarım aletlerini kullanın.IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Kuhn, Amazone ve Krone gibi gerçek tarımsal üreticilerin ekipmanlarınıkullanın kullanın.Tarla satın alarak çiftliğinizi genişletin.
Özellikler:
* Yeni ve ayrıntılı 3D grafikler ve kaygan bir kullanıcı arayüzü, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor
* WiFi ve Bluetooth için yepyeni yerel çok oyunculu modda ücretsiz dolaşımda açık bir dünyada bir arkadaşınızla oynayın
* Buğday, kanola veya mısır hasat edin ve dinamik bir pazarda satın
* Çayır ve otları  toplayın, ineğinizi beslemek için saman balyaları yaratın, ardından sütlerini en yüksek teklif verene satın
* Biogaz Tesisinde ot veya saman satarak para kazanın
* Çalışmanıza yardımcı olmak için bilgisayar kontrollü asistan kiralayın


9.Deer Hunter 2017
Eğer bir av öeraklısıysanız ve herzaman ava çıkamıyorsanız bu oyun tam size göre. Dünyadaki en büyük avlanma deneyiminin vahşi halini alıp ava çıkın.
DÜNYA'DA AV
 Dünyayı Alaska'dan Zimbabwe'ye kadar uzanan eşsiz ve grüzel yerlerde kupaları takip edin.
BÜYÜK AVLAR
 Hayvanları o kadar gerçekçi avlarlar ki neredeyse ekrandan atlar! Takip edin ve dünyanın en egzotik ve zorlu oyununu deneyimlerin.profesyonel bir avcı gibi Sabit bir el geliştirin, yerlerinizi sıralayın ve mükemmel vuruşu yapacak becerileri öğrenin.Sizden haberdar olmadan önce hayvanları avlayın. TOPLU ÇALIŞMALAR Başarı öyküleri ve lider levhaları ile övünmek için yarışın ve en büyük hayvanları siz vurun! Silahlarınızı geliştirin; Her av için silahlarınızı mükemmel kılarken, hazneler, dergiler, variller ve stoklarla silahlarınızı toplayın ve özelleştirin.


10.Arcane Knight
Eğer mounth&blade tarzı bir oyun istiyorsanız bu oyun size göre.
BİR ATLI MUHAREBE MÜCADELESİ
İşgalciler geri döndü! Buradalar. Topraklarımızda dolaşıyor, köylerimizi ve şehirlerimizi yağmalıyor, yollarda ve kavşaklarda pusu kuruyorlar. Daha da fazlası, dört yönden birden, akın akın geliyor. Ve hepsinden kötüsü, ordularımızın tamamı yenilgiye uğramış durumda!
Biz bu diyarların kalan son umuduyuz. Yaşamları boyunca büyük bir gizlilik içerisinde savaş ve büyü eğitimi almış küçük bir grup seçkin savaşçı.
Şimdi görevini yerine getirme sırası sende. Zırhını giy, kılıcını kuşan, ölümcül büyülerini hazırla ve atına atla. Savaş alanına hücum etme sırası sende. Çünkü sen bizden birisin. Çünkü sen bir Arcane Knight’sın.

BİR “SÜRÜKLE - VUR” AKSİYONU
Dokun, sürükle ve bırak. Kılıcını istediğin yere savurmak için tek yapman gereken bu. Fakat ölümcül bir darbe indirebilmek için vuruşunun açısını, düşmanının konumunu ve hepsinden de önemlisi saldırının zamanlamasını doğru bir şekilde ayarlamalısın.

YÜKSEK TEMPOLU BİR KOŞU OYUNU
Fantastik bir ortaçağ dünyasının ormanlarında, vadilerinde ve şehirlerinde atını sür ve mızrakçı, büyücü, ciritçi, tuzakçı, süvari ve bunlar gibi farklı türlerde düşmanlara hücum et. Her düşman türünün kendine has bir saldırı şekli olduğundan, o anki duruma göre yakın dövüş mü yapacağına, uzaktan mı saldıracağına, yoksa bir büyü mü kullanacağına hızlıca karar ver. Tabi bunları yaparken önüne çıkacak engelleri aşmayı ve düşman saldırılarından kaçınmayı da unutma.

BİTMEK BİLMEZ BİR MACERA
Bu sonu gelmez savaşlar boyunca karakterini geliştirip özelliklerini yükselt ve ölümcül silahlar, nadir zırhlar, güçlü büyüler ve safkan atlar edin ve sonunda gelmiş geçmiş en güçlü Arcane Knight olarak nam sal.

ÖZELLİKLER:
-Atlı Savaş oyun mekanikleri
-Basit ve doğal kontroller
-Karakter geliştirme
-Çok sayıda eşya ve güçlendirme
-Ortaçağ temalı mekanlar
-Kaliteli 3B grafikler
-Çok sayıda başarım

LÜTFEN DİKKAT:
- En az 1 GB hafıza (RAM) gerektirir.


En İyi 10 Android Oyun videomuz

Hiç yorum yok

Eğer yazımızı beğendiyseniz yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.