Header Ads

Yeni

İnternetten Garanti Para Kazandıran ve Ödeme Yapan En İyi Oyunlar


1.ÇİFTLİK GELİRİ

Yatırımsız gelişmeye çok uygun bir oyundur. Sitede 1 adet iki saatlik bonus ve 5 adet günlük bonus bulunmaktadır. Bonuslar bakımından çok bonkör olmasından dolayı yatırımsız en iyi gelişebileceğiniz sitedir sayfada oyun oynayarak çeşitli ödüllerde kazanabilirsiniz ayrıca facebook sayfalarındada haftalık kasa bildirimi yaparak müşterilerini bilgilendirmeleri gerçekten güzel.oyunun nasıl oynandığına gelirsek tavuk,inek,arı gibi birçok hayvan seçeneği bulunuyor bu hayvanları isterseniz oyundaki krediyle alabileceğiniz gibi isterseniz de gerçek parayla alabiliyorsunuz genellikle hayvanların yaşam süresi 1 yıldır depo kapasitesi sorunu yoktur ancak belirli süreler içinde yumurtaları toplamazsanız kırılıyor, oyunla ilgili ödeme şikayeti yoktur yatırımsız 500 TL ye kadar çekebiliyorsunuz. Çekim talebinde bulunabilmek için en az 50 TL ye sahip olmanız gerekiyor.Referanslarınız üzerindende çok iyi kazançlar elde edebiliyorsunuz.


Sayfaya ulaşmak için 
tıklayınız======>http://link.tl/16JV9

2.KEÇİLER.NET

Bu oyunda sistem keçi alıp süt üretip üretilen sütlerin satılması şeklinde işliyor . Yeni kayıt olanlara 200 KC hediye ediliyor. Depo kapasitesi sınırsızdır, hayvan ömürleri yoktur.Günlük ve saatlik olmak üzere iki bonus sistemi vardır saatlik bonus 10KC-100KC (keçi para) arasında değişirken günlük bonusta 50KC-100KC arasında değişmektedir. KP yı KC e çevirirkende ayrıca %10 kazanç sağlıyorsunuz. Referans sistemine gelirsek Referans getirdiğiniz taktirde,her üye için +100 KC kazanırsınız. Ayrıca referansınızla gelen üyelerin, yatırım yapması halinde, +%20 Bonus kazanırsınız. şuan için yalnızca PAPARA üzerinden yatırım yapılabilmektedir.Oyunda sürü ve çekiliş seçenekleri henüz yapım aşamasındadır.Oyunun en güzel yanı ise WhatsApp grubu sayesinde adminlere istediğiniz herzaman ulaşabilmenizdir.


Sayfaya ulaşmak için tıklayınız ======>http://link.tl/16ENw

3.ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLAR

Altın yumurtlayan tavuklar da sistem yumurta üretip satmak şeklinde işlemektedir.hoş geldin bonusu olarak 2400 altın hediye edilmektedir. Yumurtalardan satarak kazandiginiz Altinlarin %75'i Altin hesabiniza, %25'ide Elmas hesabiniza aktarilir.Altın yumurtlayan tavuklar oyununda oyuncular hesaplarındaki elmasları altına çevirmek isterlerse sistem otomatikman %10 artı bonus olarak yatırmış oldukları elmasları altına dönüştürür.Deponun limiti sınırsızdır, istediginiz kadar yumurta biriktirebilirsiniz.Yatırım yapmadan da rahatça gelişebileceğiniz bir oyundur. Günlük, saatlik ve express bonus olmak üzere 3 adet bonus sistemi vardır. Ödemeler sekmesi sayesinde yapılan ödemeleri çok rahat görebilirsiniz. Altın yumurtlayan tavuklar oyunu ödeme kanalları açısından oldukça zengindir,kredi kartı,havale,eft,ptt,ttnet,mobil ödeme,micro card gibi pek çok ödeme alma ve verme yöntemine sahiptir.oyunda oyunculara ödemeler elmas üzerinden yapılmaltadır ve 10000 elmas 1 tl olarak hesaplanır.


Sayfaya ulaşmak için tıklayınız ======>http://link.tl/16JVB

4.ÇİFTLİK BANK

Yatırımsız gelişilmesi imkansız olmakla birlikte  yatırım yapma konusunda çok güvenilir bir sitedir çünkü bu oyunda yatırılan paralarla reel sektörde yatırım yapılmaktadır Çiftlik bankın kendine ait şarküterileri, çiftlikleri ve büyük yatırım alanları bulunmaktadır. Oyunun çok karmaşık bir ara yüzü olmasından dolayı anlaşılması zordur . Diğer oyunlardada olduğu gibi bu oyunda da tavuk, keçi,inek VS hayvanları alarak üretime başlıyorsunuz diğer oyunlardan farklı olarak bu oyunda hayvanlarınza Yem almak zorundasınız yem almazsanız üretim durur. Üretiminize göre Deponuzun dolma süresi vardır eğer Deponuzu boşaltmazsanız bu oyunda kazanç sağlayamazsınız.Satın aldığınız hayvanların 365 gün yaşam süresi vardır.Level yükselterek depolama kapasitenizi arttırabilirsiniz.Deponuza Finansal işlemler kısmından istatistikler sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Sayfaya ulaşmak için tıklayınız ======>http://link.tl/16LoA

5.TEKNEM ONLİNE
Teknem online da sistem gemi alıp mil yapmak şeklinde işlemektedir. Oyun kurucuları siteye yatırım çekmek amacıyla diğer oyunlarda olmayan vergi levhasına sahiptir bu yüzden kısa sürede kendine büyük yatırımlar çekmişlerdir. Oyunda depo limiti ve tekne ömrü bulunmamaktadır.Oyunda bir adet 2 saatlik bonus bulunmaktadır bonus miktarı ise 20 manidir. Yatırımsız kazanmak zorsada imkansız değildir. Yatırım yapmak isteyenler için en alt limit 500tl dir.Üretiminiz 200.000 olana kadar yatırım yapabilirsiniz.


Sayfaya ulaşmak için tıklayınız ======>http://link.tl/16JW1




2 yorum:

  1. Gerçekten harika en doğru ücretsiz para kazandıran 5 site burda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumlarınız için teşekkürler

      Sil

Eğer yazımızı beğendiyseniz yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.